|  

Rólunk írták:

"Családias hangulat, készséges személyzet, tisztaság, bőséges reggeli (a virsli is minőségi), az autó zárt parkolóban elhelyezhető, a szobák egy panzió színvonalának megfeleléően berendezettek. A portán az egyik belvárosi étteremben történő kedvezményes fogyasztásra jogosító "kártyát" is kaptunk, s éltünk a lehetőséggel. Bátran ajánlom e szállást mindenkinek”

Család nagyobb gyerekkel

"A recepciós hölgy nagyon segítőkész volt az emelet miatti szobacsere kérésünkkor. A témához nem kimondottan vág,de kellemes meglepetés volt szombaton este, "főműsor időben" Puccini csodálatos áriáit meghallani, annak hangjaira belépni a panzióba a - szinte a csapból is folyó - Megasztár és X-faktor helyett, és ez a panzió a Váczi Panzió volt.”

Család nagyobb gyerekkel

"A személyzet nagyon kedves és segítőkész. Tetszett hogy közvetlenek és beszélgetnek a vendégekkel. A hotel tiszta és a szoba ugyan kicsi de praktikus és minden meg van benne ami a pihihez kell. Finom reggelit kaptunk. Ahhoz képest hogy a Panzió főútvonal mellett van meglepően csendes. Összegezve nagyon jól éreztük magunkat, mindent nagyon köszönünk és remélem még találkozunk.”

Kisgyermekes család

"A panzió jól megközelíthető. Tágas ,szépen berendezett és kellemes hőmérséklet a szobában. Zárt ,biztonságos parkoló ami ingyenes. Az egész épület rendkívül kulturált,mindenhol rend és tisztaság. A reggeli nagyon finom és bőséges volt. Az ország több szálláshelyét is teszteltük már , mivel gyakran utazgatunk a párommal és így van viszonyítási alapunk. Pl.: Aludtunk már exkluzívabb helyen is , bár az egy szálloda volt és 22.400 forintba került 1 szoba 1 éjszakára + parkoló díj. Ezért tudom leírni azt ,hogy szerintem ez egy korrekt hely -korrekt összegért. Siófoki vagyok és ami azt illeti a mi városunkban nem sok mindent kap a kedves ide látogató ezért a pénzért. Ilyen szobát meg pláne, hogy nem. Mindent összevetve jó döntés volt itt megszállni. Egyetlen apró megjegyzés még mielőtt elfogultsággal vádolnak: 2.emeleten lévő szintén vendég gyerekek kicsit hangosabbak voltak a kelleténél kora este. Biztos ők is jól érezték magukat. :-) De ez ugye nem róható fel a panzió hibájának."

Középkorú pár

Kapcsolat


Váci Panzió
Váci Mihály út 16.
4400 Nyíregyháza

Üzletvezető
Tel.: (+36) 42/727-301 (Antal Zoltán)

Email
vacipanzio@gmail.com

GPS
N: 47.943099
E: 21.721966

Map

Váci Panzió Nyíregyháza
Nagyon jó
értékelés 102 vélemény alapján

Rendelj ajándékcsomagot!
dobozomban.hu
Elegáns ajándékdobozainkat saját fotóiddal és/vagy személyes üzenettel, idézettel egyénre szabunk Neked, hogy az általad megajándékozott személy hatalmas meglepetésben részesüljön. A dobozba pedig Te választod ki ajándékcsomagodat kínálatunkból.


vacipanziobanner